Laddutrustning

Lindquist Heating AB levererar komponenter för en driftsäker, energisnål och miljöanpassad värmeanläggning med lång livslängd. Hittar du inte det du söker i webbutiken till din värmeanläggning, kontakta oss.

Hem / Tillbehör / Laddutrustning

Visar 1–12 av 22 resultat

Laddomat 11-30 ErP

3 190 kr

Laddomat 11-30 ErP

är en komplett enhet som ger perfekt laddning av ackumulatortanken. Pump och termisk ventil i ett kompakt utförande. Laddomat 11-30 ErP är lämplig för värmepannor med en maxeffekt på under 60kW. Laddomaten gör att värmepannan snabbt når rätt arbetstemperatur och laddar sedan ackumulatortanken med lågt flöde och med en hög och jämn temperatur. Levereras med Cu 22 anslutning och 63°C termostatpatron.

Laddomat 11-30 ErP med backventil

3 675 kr

Laddomat 11-30 ErP med backventil

är en komplett enhet som ger perfekt laddning av ackumulatortanken. Pump och termisk ventil i ett kompakt utförande. Laddomat 11-30 ErP med backventil är lämplig för värmepannor med en maxeffekt på under 60kW. Laddomaten gör att värmepannan snabbt når rätt arbetstemperatur och laddar sedan ackumulatortanken med lågt flöde och med en hög och jämn temperatur. Levereras med Cu 22 anslutning och 63°C termostatpatron.

Laddomat 21-60 ErP

4 775 kr

Laddomat 21-60 ErP

är en komplett enhet som ger perfekt laddning av ackumulatortanken. Pump och termisk ventil i ett kompakt utförande. Laddomat 21-60 är lämplig för värmepannor med en maxeffekt på under 50kW. Laddomaten gör att värmepannan snabbt når rätt arbetstemperatur och laddar sedan ackumulatortanken med lågt flöde och med en hög och jämn temperatur. Levereras med R32 anslutning och 78°C termostatpatron.

Laddomat 21-100 ErP

5 275 kr

Laddomat 21-100 ErP

är en komplett enhet som ger perfekt laddning av ackumulatortanken. Pump och termisk ventil i ett kompakt utförande. Laddomat 21-100 är lämplig för värmepannor med en maxeffekt på över 50kW. Laddomaten gör att värmepannan snabbt når rätt arbetstemperatur och laddar sedan ackumulatortanken med lågt flöde och med en hög och jämn temperatur. Levereras med R32 anslutning och 72°C termostatpatron.

Thermomatik EC Home (Trådbunden)

3 840 kr

Thermomatik EC Home

komplett inkl. motor och trådbunden rumsgivare. (Shuntventil ingår ej) Thermomatik EC Home ger dig som har ett vattenburet värmesystem kopplat med shuntventil möjlighet till automatisk värmereglering. Med grundpaketet, med den enklaste inställningen, får man en regulator som enbart arbetar efter rumstemperatur. Detta är det mest ekonomiska, med en besparing på upp till 24%, enligt Råd&Röns test. Thermomatic EC Home utmärker sig genom att vara flexibel i sitt montage, enkel att använda och ger snabbt pengarna tillbaka.

Thermomatik EC Home WL (Trådlös)

5 050 kr

Thermomatic EC Home WL

komplett inkl. motor och trådlös rumsgivare. (Shuntventil ingår ej) Thermomatik EC Home WL ger dig som har ett vattenburet värmesystem kopplat med shuntventil möjlighet till automatisk värmereglering. Med grundpaketet, med den enklaste inställningen, får man en regulator som enbart arbetar efter rumstemperatur. Detta är det mest ekonomiska, med en besparing på upp till 24%, enligt Råd&Röns test. Thermomatic EC Home WL utmärker sig genom att vara flexibel i sitt montage, enkel att använda och ger snabbt pengarna tillbaka.

Reläbox till Thermomatik EC Home

650 kr

Reläbox för Thermomatik EC Home

för att styra pump samt tillskott. Pumpstyrning sparar Energi! Reläboxen passar både Thermomatik EC Home och Thermomatik EC Home WL. För att minimera förlusterna när det inte finns något värmebehov stoppas cirkulationspumpen när shuntventilen varit stängd i 1 timme. Pumpen startas igen så snart rumsgivaren kallar på värme. För att säkerställa pumpfunktionen finns inbyggd pumpmotionering, som startar pumpen 5 min/dygn (perfekt vid sommaruppehållet i eldningen).

Utegivare till Thermomatik EC Home

500 kr

Utegivare för Thermomatik EC Home

givare för utetemperatur. Utegivare en passar både Thermomatik EC Home och Thermomatik EC Home WL. Används för att kunna styra reglerutrustningen även efter utetemperatur antingen separat eller kombinerat med befintlig rumsgivare.

Rökrörstermostat 50-300° C

560 kr

Rökrörstermostat

300°C, 1,5 m, med montagesats, 50–300°C. Enkel och prisvärd rökrörstermostat som uppfyller högt ställda krav. Rökrörstermostaten kan användas för start och stopp av pumpar (ex. Laddomat), brännare, elpatroner mm. De har växlande kontakt, vilket betyder att de kan starta respektive stoppa vid stigande eller sjunkande temperatur. Brytförmåga: Resistiv last (elpatron) 16 A, induktiv last (motorer) 5 A.

Rökrörstermostat 50-500° C

1 425 kr

Rökrörstermostat 500° C

1 m, med montagesats, 50–500° C. En kraftigare rökrörstermostat som uppfyller högt ställda krav. Rökrörstermostaten 500° C kan användas för start och stopp av pumpar (ex. Laddomat), brännare, elpatroner mm. De har växlande kontakt, vilket betyder att de kan starta respektive stoppa vid stigande eller sjunkande temperatur. Brytförmåga: Resistiv last (elpatron) 16 A, induktiv last (motorer) 5 A.

Kapillärrörstermostat

400 kr

Kapillärrörstermostat

2,5 m med dykrör, 30–90°C. Enkel och prisvärd kapillärrörstermostat som uppfyller högt ställda krav. Kapillärrörstermostaten kan användas för start och stopp av pumpar (ex. Laddomat), brännare, elpatroner mm. De har växlande kontakt, vilket betyder att de kan starta respektive stoppa vid stigande eller sjunkande temperatur. Brytförmåga: Resistiv last (elpatron) 16 A, induktiv last (motorer) 5 A.

Kulvertstyrning Laddomat MR 30 ERP

7 190 kr

Kulvertstyrning Laddomat MR 30

används för satsvis laddning mellan huvudtank och slavtank. Komplett kulvertstyrning Laddomat MR 30 innehållande: Termisk ventil Laddomat 31-100 för temperaturbegränsning på kulverten. Med 3 st avstängningsventiler Cu28 och EPP-isolering. Backventil BV FB40-T, pump 25-4-130, 2 st avstängningsventiler Cu28. 4 st 3-bulbs dykrör, L=150 mm, samt 2 st givarhållare och buntband för rörmontage.