Flispannor

Har din gård egen avverkning eller träavfall som inte kan säljas, kan en flispanna vara ett bra val. Fördelarna är många. Bland annat är den självmatande och kräver därför inte lika mycket arbete som exempelvis en ved- eller halmpanna. En flispanna kräver inte heller lika mycket tillsyn.

Med en flispanna kan du kombinera bränsle av olika slag efter pris och tillgång samt sänka dina uppvärmningskostnader rejält jämfört med fossila uppvärmningsalternativ. Du bidrar dessutom till en bättre miljö för oss alla.

Specialister på anpassning och optimering av flispannor

Lindquist Heating AB & Hjo Värmeteknik AB har mer än 30 års erfarenhet av flispannor, energi och värmeteknik. Vi är specialiserade på flispannor med effekter på 10kW-10MW och har ett komplett utbud av tillbehör till dessa så som bränsleförråd, hydrauliska flisskrapor, halmklippare mm.

Självklart kan vi leverera nyckelfärdiga panncentraler i form av containers och större modulbyggnader. Flispannorna vi levererar kan anpassas till villor, gårdar, flerbostadshus, industrier, skolor fjärrvärmecentraler. För mer info, kontakta oss.

Här hittar du vårat utbud av flispannor