Flispanna

Du som har egen gård och får träavfall efter din avverkning som du inte kan sälja vidare, är en flispanna ett bra val. De kräver inte lika mycket arbete som exempelvis en vedpanna då den är självmatande. En flispanna kräver heller inte lika mycket tillsyn och underhåll.

Flexibelt och effektivt med flispanna

En flispanna blir väldigt flexibel då du kan kombinera eller byta ut bränsletyp utefter prisläge och tillgång. Du sänker även både dina uppvärmningskostnader samt bidrar till en bättre miljö gentemot att bränna fossila medel.

Specialister på att optimera din flispanna

Lindquist Heating AB & Hjo Värmeteknik AB har mer än 30 års erfarenhet av flispannor som uppvärmningslösning. Vi är specialiserade på flispannor i olika lösningar med effekter på 10kW-10MW. Här hittar du även ett brett utbud av tillbehör till dessa så som bränsleförråd, hydrauliska flisskrapor & halmklippare.

Vill du ha en nyckelfärdig värmecentral i form av containers och större modulbyggnader är det inga problem. Flispannorna vi säljer kan anpassas till allt från villor, gårdar, flerbostadshus, industrier & fjärrvärmecentraler.

För mer info, kontakta oss.

Här hittar du vårat utbud av flispannor