Kombipanna Fröling SP Dual Compact

Fröling SP Dual Compact kombipanna är en miljögodkänd plåtpanna för ved och pellets som galant klarar de tuffa EcoDesign-kravet. Fröling SP Dual Compact är underförbränningspanna med sugande fläkt och keramik. Verkningsgraden ligger på imponerande 92% (med lamdasond-styrning). Utsläppsvärden ligger under kraven på EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Fröling SP Dual Compact finns i storlekarna 15 och 20kW. MAX vedlängd 55cm.

Hem / Värmepannor / Kombipannor / Fröling SP Dual Compact

Visar alla 2 resultat

Kombipanna för ved & pellets Fröling SP Dual Compact 15kW

Fröling SP Dual Compact 15kW

är en lätteldad, miljögodkänd kombipanna, konstruerad enligt de senaste tekniska rönen, uppfyller gällande standarder och provningsdirektiv. Fröling SP Dual Compact 15kW är en välbyggd lambda-styrd, modulerande kombipanna för ved och pellets. Kombipannan är utrustad med spaksotning och sugande fläkt. Vedmagasinet rymmer 80L och verkningsgraden ligger på 92% med utsläppsvärden långt under kraven enligt EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Vikten är på imponerande 645kg och MAX vedlängd på 55cm.

Kombipanna för ved & pellets Fröling SP Dual Compact 20kW

Fröling SP Dual Compact 20kW

är en lätteldad, miljögodkänd kombipanna, konstruerad enligt de senaste tekniska rönen, uppfyller gällande standarder och provningsdirektiv. Fröling SP Dual Compact 20kW är en välbyggd lambda-styrd, modulerande kombipanna för ved och pellets. Kombipannan är utrustad med spaksotning och sugande fläkt. Vedmagasinet rymmer 80L och verkningsgraden ligger på 92% med utsläppsvärden långt under kraven enligt EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Vikten är på imponerande 655kg och MAX vedlängd på 55cm.