Övriga tillbehör Roslagsbrännaren

Lindquist Heating AB levererar komponenter för en driftsäker, energisnål och miljöanpassad värmeanläggning med lång livslängd. Hittar du inte det du söker i webbutiken till din värmeanläggning, kontakta oss.

Visar alla 6 resultat

RB WiFi modul

2 500 kr

RB WiFi modul

är ett tillbehör till din pelletsbrännare du helst inte vill vara utan. RB WiFi modul ger dig möjlighet se och administrera din pelletsbrännare ifrån alla världens hörn. Få larm direkt i din smart-mobil om något oförutsett händer. Tillgång till vår fjärrsupport, historik samt att du kan fjärrstyra din Roslagsbrännare. RB WiFi modul kan kopplas mot ditt befintliga trådlösa eller trådbundna nätverk i huset. RB WiFi modul är avsedd för våra pelletsbrännare RB20, RB70 och RB150 med nya PLUM-styrsystemet.

RB ecoLambda modul

5 000 kr

RB ecoLambda modul

är ett tillbehör till din pelletsbrännare som ger ökad kontroll av förbränningen. RB ecoLambda modul är konstruerad för att utföra mätning av syrehalten i rökgaserna. Detta ger dig en bättre optimering av förbränningsprocessen, vilket i sin tur ger minskade koldioxidutsläpp. RB ecoLambda modul är avsedd för våra pelletsbrännare RB20, RB70 och RB150 med nya PLUM-styrsystemet.

RB Tankgivare

437.50 kr

RB Tankgivare

är en sensor som ger dig möjlighet att se och styra din pelletsbrännare utifrån tankens temperatur istället för pannans temperatur. RB Tankgivare är en sensor avsedd för tankstyrning av din Roslagsbrännare. Tankgivaren 4m lång (går att förlänga med vanlig 2-ledad elkabel). Tankstyrningen är avsedd för våra pelletsbrännare RB20, RB70 och RB150 med nya PLUM-styrsystemet.

RB Rökgasgivare

562.50 kr

RB Rökgasgivare

är en sensor som ger dig möjlighet att se rökgastemperaturen digitalt. RB Rökgasgivare är en sensor avsedd för mätning av rökgastemperatur. Rökgasgivaren är 3 m lång (går att förlänga med vanlig 2-ledad elkabel). Känselkroppen är 12 cm lång, Ø 6 mm. Rökgasgivaren är avsedd för våra pelletsbrännare RB20, RB70 och RB150 med nya PLUM-styrsystemet.

Vedlock RB20

700 kr

Vedlock RB20

Vedlock för brännarhålet i monteringsplåten passande pelletsbrännare Roslagsbrännaren RB20.

Vedlock RB50/RB70

850 kr

Vedlock RB50/RB70

Vedlock för brännarhålet i monteringsplåten passande pelletsbrännare Roslagsbrännaren RB50/RB70.