Kombipanna RB Devron

Vår kombipanna RB Devron har fått ett varmt välkomnande av ägare i hela Sverige. Fler och fler upptäcker fördelarna med vedeldning och pelletseldning i kombination med varandra. Framför allt då en vedpanna med en integrerad pelletsbrännare som kan ta över uppvärmningen av fastigheten automatiskt, när du inte orkar eller hinner elda med ved. Fantastisk flexibilitet. RB Devron kombipanna växlar fritt mellan ved & pellets.

Hem / Värmepannor / Kombipannor / RB Devron

Visar alla 2 resultat

Kombipanna för ved & pellets RB Devron 30kW

RB Devron Kombipanna Ved Pellets 30kW

Fantastisk flexibilitet. RB Devron växlar fritt mellan ved & pellets. RB Devron Kombipanna 30kW är en välbyggd modulerande vedpanna och pelletspanna utrustad med spaksotning. Verkningsgraden ligger på 92% och utsläppsvärden långt under kraven i den kommande EU standarden 303-5 klass 5. Vikten är på imponerande 440kg och vedlängd på 50cm. (Kombipannan RB Devron är ej lagervara och kan beställas med pelletsbrännaren antingen höger- eller vänster-hängd.)

Kombipanna för ved & pellets RB Devron 40kW

RB Devron Kombipanna Ved Pellets 40kW

Fantastisk flexibilitet. RB Devron växlar fritt mellan ved & pellets. RB Devron Kombipanna 40kW är en välbyggd modulerande vedpanna och pelletspanna utrustad med spaksotning. Verkningsgraden ligger på 92% och utsläppsvärden långt under kraven i den kommande EU standarden 303-5 klass 5. Vikten är på imponerande 520kg och vedlängd på 50cm. (Kombipannan RB Devron är ej lagervara och kan beställas med pelletsbrännaren antingen höger- eller vänster-hängd.)