Aerotemprar

Aerotemprar för vattenburna system ifrån kvalitetstillverkaren Sonniger.

Aerotemper

Aerotemper är en vattenburen varmluftsfläkt designad för att kostnadseffektivt användas i byggnader med liten och medelstor kapacitet, särskilt såsom: produktions- och lagerhallar, bilutställningslokaler och bensinstationer, sporthallar och arenor, sakrala byggnader och kyrkor, butiker och grossistbutiker, jordbruksanläggningar samt utställningsytor.

Fördelarna med aerotemper

Hög temperatur på frånluften genereras av låg temperatur på det tillförda vattnet till en enhet, maximal användning av vattenslingans yta – förbättrad flänsstorlek, lägre utrymme mellan flänsarna, optimerat luftflödesutblås – i praktiken hög utblåstemperatur som genereras vid varje fläkthastighet.

Visar alla 4 resultat

Aerotemper Sonniger CR1, 10-35kW

9 015 kr

Högpresterande aerotemper

Tystgående aerotemper för vattenburna system. Aerotemper Sonniger CR1 är tillverkad av högsta kvalitet, avancerad teknik och drifthastighet. Aerotempern använder en högpresterande fläkt med inbyggd trestegs varvtalsreglering, som i kombination med en högkvalitativ varmvattenberedare ger ett optimalt urval av parametrar. Högpresterande parametrar – lufteffekt 3900m3/h, värmeeffekt 10-35kW.

Aerotemper Sonniger CR4 MAX, 40-120kW

13 750 kr

Högpresterande aerotemper

Tystgående aerotemper för vattenburna system. Aerotemper Sonniger CR4 MAX är tillverkad av högsta kvalitet, avancerad teknik och drifthastighet. Aerotempern använder en högpresterande fläkt med inbyggd trestegs varvtalsreglering, som i kombination med en högkvalitativ varmvattenberedare ger ett optimalt urval av parametrar. Högpresterande parametrar – lufteffekt 5100m3/h, värmeeffekt 40-120kW.

Aerotemper Sonniger CR3, 20-70kW

9 300 kr

Högpresterande aerotemper

Tystgående aerotemper för vattenburna system. Aerotemper Sonniger CR3 är tillverkad av högsta kvalitet, avancerad teknik och drifthastighet. Aerotempern använder en högpresterande fläkt med inbyggd trestegs varvtalsreglering, som i kombination med en högkvalitativ varmvattenberedare ger ett optimalt urval av parametrar. Högpresterande parametrar – lufteffekt 2950m3/h, värmeeffekt 20-70kW.

Styrpanel aerotemper Sonniger RL309

1 800 kr
Styrpanel RL309 passande aerotemper Sonniger.
  • Programmerbar 7-dagars tidsstyrning
  • Automatisk hastighetsreglering baserad på rumstemperatur