Aerotempers

för vattenburna system ifrån kvalitetstillverkaren Sonniger.

Aerotemper

är en vattenburen varmluftsfläkt designade för att kostnadseffektivt användas i byggnader med liten och medelstor kapacitet, särskilt såsom: produktions- och lagerhallar, bilutställningslokaler och bensinstationer, sporthallar och arenor, sakrala byggnader och kyrkor, butiker och grossistbutiker, jordbruksanläggningar, utställningsytor.

Fördelarna med airotempers

är hög temperatur på frånluften som genereras av låg temperatur på det tillförda vattnet till en enhet, maximal användning av vattenslingans yta – förbättrad flänsstorlek, lägre utrymme mellan flänsarna, optimerat luftflödesutblås – i praktiken hög utblåstemperatur som genereras vid varje fläkthastighet.

Visar alla 2 resultat

Aerotemper Sonniger CR3, 20-70kW

9 300 kr

Högpresterande aerotemper

Tystgående aerotemper för vattenburna system. Aerotemper Sonniger CR3 är tillverkad av högsta kvalitet, avancerad teknik och drifthastighet. Aerotempern använder en högpresterande fläkt med inbyggd trestegs varvtalsreglering, som i kombination med en högkvalitativ varmvattenberedare ger ett optimalt urval av parametrar. Högpresterande parametrar – lufteffekt 2950m3/h, värmeeffekt 20-70kW.

Styrpanel aerotemper Sonniger RL309

1 600 kr
Styrpanel RL309 passande aerotemper Sonniger.
  • Programmerbar 7-dagars tidsstyrning
  • Automatisk hastighetsreglering baserad på rumstemperatur