Tillbehör pelletspanna

För att din pelletspanna eller pelletsbrännare skall fungera så problemfritt som möjligt behöver du ett välkonstruerat pelletsförråd. Genom att använda dig av ett RB eller MAFA pelletsförråd slipper du tömma pelletsförrådet för rengöring av spån. Detta behöver annars göras en till två gånger per eldningssäsong om du exempelvis använder dig av ett hemmabyggt pelletsförråd.

Hem / Värmepannor / Pelletspannor / Tillbehör pelletspanna

Visar alla 6 resultat

Pelletsförråd RB 300L

4 250 kr

RB Pelletsförråd 300L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Pelletsförrådet är designat för att passa ihop med RB ECO och RB Grand Lux pelletspannor. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 12 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

Pelletsförråd RB 500L

5 500 kr

RB Pelletsförråd 500L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Pelletsförrådet är designat för att passa ihop med RB ECO och RB Grand Lux pelletspannor. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 20 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

Pelletsförråd RB 800L

6 750 kr

RB Pelletsförråd 800L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Pelletsförrådet är designat för att passa ihop med RB ECO och RB Grand Lux pelletspannor. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 32 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

Pelletsförråd Mafa 300L

4 250 kr

MAFA Pelletsförråd 300L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 12 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

Pelletsförråd Mafa 730L

6 875 kr

MAFA Pelletsförråd 730L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 30 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

RB Tankgivarsats

875 kr

RB Tankgivarsats

är en sats med tankgivare avsedda för RB ECO och RB Grand Lux. RB Tankgivarsats är en sats med 2st. 4m långa tankgivare avsedda för våra pelletspannor RB ECO och RB Grand Lux.