Tillbehör pelletspanna

För att din pelletspanna eller pelletsbrännare skall fungera så problemfritt som möjligt behöver du ett välkonstruerat pelletsförråd. Genom att använda dig av ett RB eller MAFA pelletsförråd slipper du tömma pelletsförrådet för rengöring av spån. Detta behöver annars göras en till två gånger per eldningssäsong om du exempelvis använder dig av ett hemmabyggt pelletsförråd.

Hem / Värmepannor / Pelletspannor / Tillbehör pelletspanna

Visar alla 6 resultat

RB 300L Pelletsförråd

3 000.00 kr

RB Pelletsförråd 300L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Pelletsförrådet är designat för att passa ihop med RB ECO och RB Grand Lux pelletspannor. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 12 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

RB 500L Pelletsförråd

4 000.00 kr

RB Pelletsförråd 500L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Pelletsförrådet är designat för att passa ihop med RB ECO och RB Grand Lux pelletspannor. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 20 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

RB 800L Pelletsförråd

5 750.00 kr

RB Pelletsförråd 800L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Pelletsförrådet är designat för att passa ihop med RB ECO och RB Grand Lux pelletspannor. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 32 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

Mafa 300L Pelletsförråd

3 000.00 kr

MAFA Pelletsförråd 300L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 12 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

Mafa 730L pelletsförråd

5 500.00 kr

MAFA Pelletsförråd 730L

är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. I pelletsförrådet ryms ca. 30 st. standardsäckar (16kg) med pellets.

RB Tankgivarsats

875.00 kr

RB Tankgivarsats

är en sats med tankgivare avsedda för RB ECO och RB Grand Lux. RB Tankgivarsats är en sats med 2st. 4m långa tankgivare avsedda för våra pelletspannor RB ECO och RB Grand Lux.