Kombipanna Fröling SP Dual

Fröling SP Dual kombipanna är en miljögodkänd plåtpanna för ved och pellets som galant klarar de tuffa EcoDesign-kravet. Fröling SP Dual är underförbränningspanna med sugande fläkt och keramik. Verkningsgraden ligger på imponerande 92,7-94,9% (med lamdasond-styrning). Utsläppsvärden ligger under kraven på EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Fröling SP Dual finns i storlekarna 22, 28, 34 och 40kW. MAX vedlängd 55cm.

Hem / Värmepannor / Kombipannor / Fröling SP Dual

Visar alla 4 resultat

Kombipanna för ved & pellets Fröling SP Dual 22kW

Fröling SP Dual 22kW

är en lätteldad, miljögodkänd kombipanna, konstruerad enligt de senaste tekniska rönen, med cylinderformad virvelbrännkammare för höga temperaturer. Fröling SP Dual 22kW är en välbyggd lambda-styrd, modulerande kombipanna för ved och pellets. Kombipannan är utrustad med spaksotning och sugande fläkt. Vedmagasinet rymmer hela 145L och verkningsgraden ligger på 92,7% med utsläppsvärden långt under kraven enligt EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Vikten är på imponerande 955kg och MAX vedlängd på 55cm.

Kombipanna för ved & pellets Fröling SP Dual 28kW

Fröling SP Dual 28kW

är en lätteldad, miljögodkänd kombipanna, konstruerad enligt de senaste tekniska rönen, med cylinderformad virvelbrännkammare för höga temperaturer. Fröling SP Dual 28kW är en välbyggd lambda-styrd, modulerande kombipanna för ved och pellets. Kombipannan är utrustad med spaksotning och sugande fläkt. Vedmagasinet rymmer hela 145L och verkningsgraden ligger på 92,8% med utsläppsvärden långt under kraven enligt EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Vikten är på imponerande 965kg och MAX vedlängd på 55cm.

Kombipanna för ved & pellets Fröling SP Dual 34kW

Fröling SP Dual 34kW

är en lätteldad, miljögodkänd kombipanna, konstruerad enligt de senaste tekniska rönen, med cylinderformad virvelbrännkammare för höga temperaturer. Fröling SP Dual 34kW är en välbyggd lambda-styrd, modulerande kombipanna för ved och pellets. Kombipannan är utrustad med spaksotning och sugande fläkt. Vedmagasinet rymmer hela 190L och verkningsgraden ligger på 92,9% med utsläppsvärden långt under kraven enligt EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Vikten är på imponerande 1065kg och MAX vedlängd på 55cm.

Kombipanna för ved & pellets Fröling SP Dual 40kW

Fröling SP Dual 40kW

är en lätteldad, miljögodkänd kombipanna, konstruerad enligt de senaste tekniska rönen, med cylinderformad virvelbrännkammare för höga temperaturer. Fröling SP Dual 40kW är en välbyggd lambda-styrd, modulerande kombipanna för ved och pellets. Kombipannan är utrustad med spaksotning och sugande fläkt. Vedmagasinet rymmer hela 190L och verkningsgraden ligger på 93% med utsläppsvärden långt under kraven enligt EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Vikten är på imponerande 1075kg och MAX vedlängd på 55cm.