Kondenserande pelletspanna Fröling PE1c Pellet

är en miljögodkänd pelletspanna som uppfyller de tuffa EcoDesign-kravet. Med en verkningsgrad på över 106% lägger pelletspannan, ribban ännu högre. Tyst drift och hög komfort – låga utsläpp och ytterst låg strömförbrukning utmärker denna pelletspanna.
Fröling PE1c Pellet finns i storlekarna 16 och 22kW.

Hem / Värmepannor / Pelletspannor / Fröling PE1c Pellet

Visar alla 2 resultat

Kondenserande pelletspanna Fröling PE1c Pellet 16kW

Fröling PE1c Pellet 16kW

är en miljögodkänd kondenserande pelletspanna, konstruerad i rostfritt stål enligt de senaste tekniska rönen, uppfyller gällande standarder och provningsdirektiv. Tyst och effektiv. Fröling PE1c Pellet 16kW är en välbyggd lambda-styrd, modulerande pelletspanna. Pelletspannan är utrustad med automatisk sotning och sugande fläkt. Verkningsgraden ligger på över 106% med utsläppsvärden långt under kraven enligt EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Vikten är på 370kg.

Kondenserande pelletspanna Fröling PE1c Pellet 22kW

Fröling PE1c Pellet 22kW

är en miljögodkänd kondenserande pelletspanna, konstruerad i rostfritt stål enligt de senaste tekniska rönen, uppfyller gällande standarder och provningsdirektiv. Tyst och effektiv. Fröling PE1c Pellet 22kW är en välbyggd lambda-styrd, modulerande pelletspanna. Pelletspannan är utrustad med automatisk sotning och sugande fläkt. Verkningsgraden ligger på över 106% med utsläppsvärden långt under kraven enligt EU standarden EcoDesign & 303-5 klass 5. Vikten är på 375kg.